sommarlov!

Som ni förstår så har vi nu gått på sommarlov och vi på bloggen och från hela estetiska programmet önskar er alla en härlig sommar!
Kanske kommer det något inlägg om det händer något roligt med klassen, men just nu vilar vi och taggar järnet inför trean och vår slutproduktion!



Pussar och kramar

kort om idag

Idag har vi börjat med våra ljusredovisningar för varandra, men tyvärr blev vi inte klara. Istället ska vi fortsätta efter sommaren.
Vi teatrare blev inte heller klara med våra monologer så vi ska stanna efter skolan på torsdag och göra färdigt dem. Vi ska även ta med dem hem över sommarlovet och sedan spela upp dem igen.


det är lugnt

På estet just nu har vi inte så mycket att göra, som de flesta andra. Dansarna har börjat föreberda lite inför en modevisning de ska göra till hösten på Julahuset och tetrarna har en monolog att öva in tills imorgon.
På de övriga lektionerna tar vi det bara lugnt, de flesta har lämnat in sina böcker och är redo att ta lov redan nu.


här har vi en redovisning om kvävets kretslopp på naturkunskapslektionen idag. efter detta gick vi till Botan och fikade!


slutproduktion?

Hej allihopa!
Vi har alla njutit av det underbara vädret den här helgen, och visst knorrade vi lite när vi skulle till skolan idag, men det har varit en helt okej dag.
Vi hade lite sammarbetsövningar i klassen, inför sista året nu. Vi fick även gå upp och skriva någon man tänkte på när vi funderade över vår slutproduktion.



Vi har absolut inte bestämt något än, utan bara spånar - men det är kul!


ROMBO

Nu har vi på Katedralskolan tagit långhelg, men jag kommer ändå lägga upp ett litet inlägg.
Vår kulturdagar har varit väldigt roliga och intressanta, och avslutades med en mycket bra gala där bland annat dans tvåor och treor uppträdde. Jag pratade med tanzanianerna efter de och de var mycket faschinerade och tyckte verkligen att det var något av de bästa danserna de sett - eftersom alla hade dansat med hjärtat och själen. Lite gulligt måste jag säga!





ganska dåliga bilder, men det får gå. tog inte fler bilder än de här heller, men det var fler danser än bara den här som dansades.

Vi ligger också lite efter med backstagebilder från barnteatern - men det är kanske något vi kan lägga ut under sommaren.
Igår hade vi även en liten sammankomst. Alla esteter var bjuda, dock kunde inte alla komma - plus att det var studentgrejor som höll på samtidigt - men det var en lyckad kväll och alla hade roligt.