kollationering

Idag har vi äntligen fått vårt manus och våra roller.
Vi har läst igenom manuset ihop, hela klassen och fått en tanke om hur vårt verk kommer bli.


Nu börjar resan på riktigt och affischen till årets slutproduktion börjar ta form. Vi ser förväntansfullt på framtiden som kommer innehålla mycket jobb och slit men även många roliga stunder. 

Det kommer hända mycket den närmaste tiden fram till jul, fast främst efter jul mellan 10 januari och 23 mars. Följ då vår resa ändå fram till premiären!

besöksdagar

Under förra veckans tordag och fredag hade vi flera gäng nior som var och kollade på de olika programmen. Vi på estetrådet hade hand om niorna och de fick se dansproduktionen, gå tipsprommenad och kolla på dans- och teaterlektioner. Väldigt uppskattat.

Imorgon är det en stor dag för oss treor då vi kommer få våra roller i slutproduktionen. Det är dags att sätta fart nu!


genrep!

Idag klockan 18.00 satt en hel del förväntansfulla estet- och mopelever och väntade på att dansarna i tvåan skulle leverera en grym dansshow, och det gjorde de också!
Värt att titta på!


MIAMI B**CH

Tänkte bara komma ut med lite info om kommande föreställningar.


Nästa helg har tvåornas Dansare deras Dansproduktion, som heter Miami B**ch. Det är en dansföreställning i en akt med mycket dans och underhållning i toppklass.


Speldagar 9/12 och 10/12 -19.00
Pris: 60 kronor varav 10 kronor går oavkortat till BarncancerfondenSen vill jag även passa på att hälsa alla nior som ska välja gymnasieutbildning välkomna till Estetiska programmet. Känner man sig intresserad är det bara att ringa så kan man komma och gå med en dag i skola. Få se hur det går till på danslektion/teaterlektion och hänga med oss elever.
Det närmar sig valet och då rekommenderar jag alla osäkra ungdomar att komma och hälsa på oss på estet.


Intresserad? Kommentera här på bloggen eller ta kontakt med närmaste estet!