Livet i en kub

Hallå!
Scenografin faller på plats nu när vi fått väggarna och kuben!
Vi hade byggkväll i onsdags och torsdags så det känns bra nu. På måndag och tisdag blir det återigen byggkväll för att allt eller i alla fall det mesta ska bli klart tills på fredag.
Vi har kommit en bra bit på väg men det är fortfarande en del att göra. Men det känns ändå bra nu.


Scenografigruppen tipsar: Musik kan göra arbetet roligare och enklare!

Ljud och ljusgruppen


För oss går det fin fint även om det är mycket kvar att fixa med före Robban kommer och sätter ljuset åt oss. Effektljud ska laddas ner och plotter ska skrivas och scheman och upplägg ska ritas. Men vi håller humöret uppe och tänker på hur äckligt bra det här kommer bli i slutändan! Vi kommer ha den bästa ljud och ljussättningen EVER!!
Dock har det skett ett par missförstånd med scenografi och därför bokar vi in möten med dom så att vi kan lösa detta på bästa sätt!

T-shirts

Här är våra snygga marinblå t-shirts som anlänt. Johan har olyckligt fått en tops i örat från smuts i maskineriet på tryckeriet, men vi kommer senare få nya t-shirts utan tops så vi är glada!

Update från dansarna

Vi har massor att göra och träningsvärk att ta hand om! Många danser ska bli klara för nästa Torsdag har vi första genomdraget och då ska alla danser sitta så bra som det bara går så regissören och koreograferna kan ge ordentlig kritik och få en ordentlig översikt, allt för att det ska se så bra ut som möjligt!hoppas ni längtar lika mycket som vi! 
//Supertaggade dansare

förkyldningar

Hejsan!

Nu är vi tillbaka igen efter en veckas välförtjänt sportlov så vi har precis börjat återuppta arbetet igen. Tyvärr så är det många som har blivit förkylda och fått lite feber vilket leder till att vi är några man kort men vi försöker jobbar på lika produktivt ändå!
Nu har vi kommit såpass långt att vi har börjat planera klädprovningar för att underlätta arbetet och få det mindre stressigt under slutprovningen. Utöver detta så är vi även väldigt ivriga inför att få in de kläder som våra klasskamrater har lovat att förse oss med eftersom vi inte riktigt kan veta förrän efter det huruvida vi faktiskt har alla kostymer som vi tror att vi kan fixa.
Det börjar märkas att vi närmar oss intensivveckorna och det dröjer nog inte länge innan det börjar pirra lite extra i magen!

hoppas vi ses där!
Kostymgruppen

Måla hela världen

Hallå kompisar!
I scenografigruppen rullar det på väldigt bra!
Den senaste veckan har vi jobbat med att färdigställa vår säng-hylla, måla trappor, golv, kollat färger till väggar, scenkanter och fixat med sjukhussängen som snart är klar!
Vi börjar få ordning på det mesta vi kan nu innan lovet då vi får väggarna så vi får ännu mer att göra! Det går bra nu!
Nu när det som kan vara klart är i stora drag klart så ser det väldigt bra ut!

Scenografigruppens tips: Var glad så gör du andra glada med! Be happy

lösbröst

Hejsan!
Kostymgruppen här igen!
Förutom att vi alla har fullt upp med alla repetitioner på alla olika danser och scener har vi även massor att göra i kostym.
Just nu håller vi på att fastställa allas kostymer och syr in, upp, ner, in och ut osv...
De danslinnena som vi figursytt till alla danselever i hela klassen ska nu få axelband vars position måste anpassas till allas olika axlar så de  blir bekväma att dansa i och passar bra. Vi håller även på att sy 6 stycken tröjor med lång urringning till en speciell dans.
Det ni ser på bilden är även det ett projekt som vi håller på med nu, nämligen en slags bikini som är till för att lägga på väldigt många extrakilon på en av de karaktärerna som vi har med i vår produktion
Nyfiken?!
Kom och titta vet ja!

Full koncentration

Såhär kan det se ut när vi har marknadsföringsmöte med vår producent Richard och litegranna med regissören Lena. När vi har sånna möten så går vi igenom vad det är vi har gjort det senaste och hur vi ska gå vidare. Alltid spännande och roligt!

repetition

Vår regissör Lena ... Barhäng
Här kommer lite bilder från repetionen i fredags. Vi har vissa scener då närsta alla är på scenen samtidigt, detta kan bli väldigt rörigt och svårt för alla måste hålla fokus och vara skärpta samtidigt. Men väldigt kul!

Små fina pappersarkDen här fina lådan står nu på vårat arbetsbord! 200 affischer och flera tusen flyers ska ut i hela Skaraborg så att inte en enda människa kan missa denna fantastiska föreställning. För övrigt jobbar vi på för fullt med att ringa efter annonsörer och trixa med biljetter. De flesta biljetterna är ute hos sina rätta klasser, så det är bara några få kvar.
Det känns helt klart som att vi är på rätt spår. Jag tror att det här kommer bli hur bra som helst!


kostymnissarna

Här ser vi kostymgruppen in action.

mitt i något bra

Hej alla goa och glada

Alla i klassen jobbar för fullt med slutproduktionen. Vi teatrare repar våra scener och dansarna dansar för fulla muggar. När vi inte gör det jobbar vi i våra arbetsgrupper med allt runtomkring som ska stämma.


För oss i marknadsföring går vardagen mest ut på att försöka få in annonsörer, skriva reflektionsfrågor till pjäsen (som vi sen ska skicka ut till klasser som ska se föreställningen), fixa snygga produktions-tröjor som vi ska kunna ha på oss när vi repar och bli klar med affischen som ska skickas in till tryckeri vilken dag som helst.


På återseende!